Lees mij eerst !! TeKoop aangeboden / gevraagd

Iets te koop? of zoekt u iets? plaast het hier... (geen registratie nodig)

Moderator: Moderators

Gesloten
Gebruikersavatar
WhiteFinish
Supporting Member
Supporting Member
Berichten: 6833
Lid geworden op: 01 jan 2005, 19:32
Type Mazda: Mazda MX-3 2.5i V6
Bouwjaar: 1991
Locatie: Abcoude
Contacteer:

Lees mij eerst !! TeKoop aangeboden / gevraagd

Bericht door WhiteFinish »

Het forum te koop aangeboden / gevraagd is bedoeld voor alle dingen die je wilt kopen of verkopen.

Iedereen staat vrij om vragen te stellen over wat wordt aangeboden of gevraagd. Echter, het moet wel een relatie hebben, dus ONTOPIC !!
Berichten in een topic die niets te maken met wat er wordt aangeboden of gevraagd worden zonder pardon verwijderd. Alle andere berichten blijven gewoon staan !

Waarschuwing
Wanneer jij de aanbieder kent, en weet dat deze niet te vertrouwen is kun je daarover een van de moderators inschakelen.
De crew van mazdamx-3.nl kan niet instaan voor de echtheid van advertenties of kopers. In veel gevallen kennen wij, net als de bezoeker de identiteit van de koper/verkoper niet en kunnen niet voor deze personen instaan. We adviseren daarom voorzichtigheid bij zowel koper als verkoper
Realiseer je dus dat het handelen hier volledig op eigen risico gaat en de Mazda club in geen enkele manier aansprakelijk gehouden kan worden.

TIPS
Indien je probeert hier een auto te verkopen wees dan duidelijk in je advertentie vermeldt zaken als:

* kmstand
* bouwjaar
* APK
* Extras
* problemen/schades etc
* VRAAGPRIJS

Probeer zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen in je advertentie titel.
[TK] = Te Koop
[TKG] = Te Koop Gevraagd
[GB] = Groupbuy
[GBP] = Groupbuy peiling
[Spot] = Gespot ergens op het internet voor Mx3

NIET: mx3 onderdelen
Wel: [TK] Veerpootbrug voorkant Corksport


De vraagprijs
In verband met het soms voorkomen van te koop aangeboden artikelen ZONDER vraagprijs hebben we besloten dat het vanaf nu VERPLICHT is om een minimale prijs te vermelden.

Indien je twijfel hebt kun je altijd een prijs plaatsen die in jouw ogen reëel lijkt, indien iemand er dan interesse bij heeft maar niet deze prijs wil betalen dan kan deze persoon altijd via een PB een prijsvoorstel doen.
Dus T.E.A.B of iets in die trend is vanaf nu niet meer toegestaan bij een te koop aangeboden artikel.

Wij willen de Mazda mx-3 site niet als een Marktplaats gebruiken, daarom hebben we de vraagprijs verplichting ingevoerd. Mocht je het er niet mee eens zijn sta je vrij om je advertentie op een andere site te plaatsen.
Helaas zien we steeds meer advertenties met een alleen een link naar marktplaats.nl of een andere aanbieder. Wil je ook hier wat te koop aanbieden dan mag je er ook wat moeite voor doen. Desnoods maak je een copy van je tekst op marktplaats en plaats deze in je te koop topic.

Verwijderen oude topics
Elk topic dat ouder is dan 3 maanden zal automatisch door een moderator worden verwijderd. Je staat vrij om een nieuw topic aan te maken om opnieuw items aan te bieden of te vragen.

Spots
Het is toegestaan om spots te plaatsen. Ben je ergens een goede deal tegengekomen voor de Mx3 en wil je graag andere clubleden hierop wijzen, doe dit dan met de spot.
Gesloten